Можливо – каже видання CAR Magazine та додає цікаві деталі: цього року компанія Honda має святкувати власний 75-річний ювілей і може зробити собі подарунок. Минулого разу, під час святкування 50-річчя компанії, було представлено спорткар Honda S2000: він став справжньою зіркою початку 2000-х років завдяки потужному двигуну та витонченій керованості. Проте цього разу потрібно зважати на плани компанії по електрифікації власного модельного ряду, де серед іншого згадувалось два спорткари.

Якщо один з них – це наступник великого суперкупе Honda NSX, то інший електромобіль як раз схожий на потенційний компактний спорткар Honda S2000 EV. Причому він має надійти на ключові ринки вже у 2024 році, а це означає необхідність дебюту наприкінці 2023-го.

Але з іншим все ще є багато питань. Не зрозуміле компонування автомобіля – розміщення електродвигуна та тип приводу: передній, задній, повний привод. В останньому випадку, відповідно, знадобиться використання двох електромоторів. Не зрозумілий розмір акумулятора та автономність запасу ходу. А найголовніше: не зрозуміла вартість, оскільки суперниками потенційного Honda S2000 EV будуть виступати MG Cyberster та майбутній Porsche Boxster EV – тобто, дешево не буде.