DJI розширила лінійку дронів, представивши нову модель Air 3. Головними нововведеннями стали подвійна камера, а також збільшений час польоту на одному заряді.

DJI Air 3 отримав дві камери, які мають однаковий сенсор (48 МП, 1/1.3″ CMOS), але об’єктиви з різною фокусною відстанню: ширококутний (82 градуси кут огляду, еквівалент 24 мм, f/1.7) та телевик (35 градусів кут огляду, еквівалент 70 мм, f/2.8). Обидві камери здатні знімати у 4K/60fps HDR та 4K/100fps, а також робити 48 МП фото. Вони підтримують кольорові режими 10-біт D-Log M і 10-біт HLG. Також DJI додала можливість вертикальної зйомки з роздільною здатністю 2.7K. В цьому режимі дрон одночасно знімає на обидві камери.

Автономність дрона виросла на 48% у порівнянні з попереднім поколінням. Час польоту DJI Air 3 складає до 46 хвилин. А новий зарядний хаб дозволяє передати рештки заряду з двох батарей до третьої, яка на цей момент має найбільше заряду.

Нова модель також отримала систему передачі відео O4 HD Video Transmission, яка дозволяє транслювати картинку на відстані до 20 км. А технологія APAS 5.0 убезпечить дрон від зіткнень з різноманітними перешкодами. Окрім того, Air 3 пропонує такі функції та режими, як FocusTrack, QuickShots, MasterShots та інші.

DJI Air 3

DJI Air 3 пропонується у трьох комплектаціях. Вартість базової складає $1099 (дрон, одна батарея, контролер RC-N2 та необхідні аксесуари). Також є версії Fly More Combo за $1349 і $1549, які включають додаткові батареї, аксесуари й зарядний хаб (до найдорожчого набору ще й входить більш просунутий контролер RC2).