Bridge Hunter – гра про бойові БПЛА та Кримський міст

На Steam з’явився ще один проєкт про бойові БПЛА, які знищують російських загарбників, цього разу прямо на мосту через Керченську протоку. Судячи з усього, Bridge Hunter – це українська гра, хоча прямого підтвердження цьому наразі нема. Увагу на проєкт звернув Телеграм-канал «Брудна Стіна».

В Bridge Hunter вам треба керувати дроном, який може нести як звичайні ВОГи, так і закрутки з овочами, валізку з невідомим токсичним вмістом або акулу, здатну провести «Разчєловєчіваніє». Крім того, можна навести на міст артилерійський, або навіть ядерний удар, чи лазер з «того самого супутника».

Діяти можна і зграями до п’яти дронів, перемикаючись між ними, щоб заплутати ворога та ввести в оману російське ППО.

Судячи з даних SteamDB, оформленням сторінки Bridge Hunter почали займатися декілька днів тому. Вже у серпні 2023 р. автори сподіваються випустити гру у Дочасному доступі, а фінальна версія має з’явитися до кінця 2023 р.

Нагадаємо, нещодавно в Дочасному доступі Steam з’явилася гра Death From Above від фінської студії Rockodile та німецького видавництва Lesser Evil. ЇЇ автори вже перерахували перші $10 000, отриманих від продажів Steam, українським фондам, які підтримують наше військо.