В Epic Games Store стартував літній розпродаж, The Elder Scrolls Online роздають безплатно

В Epic Games Store почався традиційний великий літній розпродаж (через кілька днів після аналогічної акції у Steam). Протягом найближчих двох тижнів магазин пропонує знижки на велику кількість ігор, як старих, так і порівняно нових.

Так, на Dead Island 2, який вийшов лише два місяці тому (див. нашу рецензію), встановлено знижку 25% – гру можна купити за 937 грн замість 1249, а новий System Shock – за 800 грн (-20%). Серед інших вартих уваги пропозицій – Red Dead Redemption 2 за 297 грн (-67%), DEATH STRANDING DIRECTOR’S CUT за 605 грн (-50%) або Alan Wake Remastered за 172 грн (-60%).

Нікуди не поділися і звичні роздачі ігор: вже зараз можна безплатно отримати базову версію якісної MMORPG The Elder Scrolls Online і головоломку Murder by Numbers, а 27 липня їх замінять стратегія Homeworld Remastered Collection та шутер Severed Steel.

Літній розпродаж в Epic Games Store триватиме з 20 липня до 3 серпня, переглянути повний каталог знижок можна за цим посиланням. Зазначимо також, що на час розпродажу компанія подвоїла звичайну “нагороду” за покупки ігор та доповнень у вигляді 5% повернутих коштів — цими днями її розмір підвищено до 10%.