Компанія Acer оголосила про доступність в Україні оновленого модельного ряду моноблоків Aspire S. Комп’ютери “все-в-одному” створені на основі процесорів Intel Core 12-го покоління (Intel Core i7-1260P або Intel Core i5-1240P) та підтримують до 32 ГБ оперативної пам’яті стандарту DDR4 двома модулями. Дискова підсистема передбачає SSD-накопичувач ємністю до 1 ТБ та можливість встановлення жорсткого диску 2,5”.

На відміну від попередніх моделей, діагональ екрана становить 27” з роздільною здатністю WQHD (2560×1440). Пристрої використовують IPS-панелі з частотою оновлення до 75 Гц та технологією Flickerless, що усуває мерехтіння. Дизайн дисплея — безрамковий, екран займає 98,11% площі фронтальної панелі. Новий елемент конструкції: вбудований у підставку сканер відбитків для захисту даних та швидкого входу в систему.

Aspire S укомплектовані бездротовою мишею та клавіатурою, тому можна не купувати додаткову периферію. На верхній частині дисплейного блоку розташоване магнітне кріплення для аксесуарів, наприклад, вебкамери. Також моноблоки комплектуються знімними сенсорними панелями OceanGlass, що вироблені з океанічного пластику, та активним стилусом.

Моделі Aspire S оснащені мережевим портом LAN, роз’ємами USB 3.2, повнофункціональним портом USB Type-C, портами HDMI (вхід та вихід), а також слотом для карток пам’яті microSD. Бездротові підключення представлені модулями Wi-Fi 6E та Bluetooth 5.0. Аудіосистема з двома фронтально спрямованими динаміками підтримує технологію DTS і забезпечує віртуальне просторове звучання; крім цього, передбачено підключення навушників чи мікрофона через комбінований аудіо роз’єм 3,5 мм.

Рекомендована вартість моделі Acer Aspire S27-1755 з процесором Intel Core i5-1240P — від 48 299 грн, з Intel Core i7-1260P — від 54 999 грн.