Компанія Hyundai нарешті оприлюднила перші фірмові світлини автомобіля Hyundai Santa Fe нової генерації – вже п’ятої за рахунком для цієї моделі.

Кросовер радикально змінив стиль: тепер у дизайні головними стали не плавні обводи, а рівні лінії та прямі кути. Варто визнати, новому Hyundai Santa Fe це явно личить! А ще дизайнери компанії сміливо використовують «Н»-подібний малюнок – в оформленні фар та ліхтарів, в дизайні переднього бампера тощо.

Наразі розміри автомобіля Hyundai Santa Fe не відомі, але очікується їх зростання. Разом з «кубічною» формою кузова, це обіцяє значне покращення внутрішнього простору – представники Hyundai навіть заявляють «лідируючи позиції у класі». Крім того, вже відомо про варіант 3-рядного салону: тобто автомобіль Hyundai Santa Fe зможе перевозити 7-8 людей

Серед інших цікавих деталей салону варто зазначити передню панель з численними горизонтальними лініями та розтягнутими дефлекторами вентиляції, а також фірмове компонування Panoramic Curved Display – поєднання пари 12,3-дюймових дисплеїв. Крім того, вже зараз можна побачити широку центральну консоль з подвійною зарядкою та фізичними кнопками-перемикачами.

Щодо техніки автомобіля Hyundai Santa Fe, то інформації геть немає. Є лише очікування – наприклад, на появу 2,5-літрового «турбо» потужністю близько 280 «коней». А для європейського ринку пророкують гібридні версії на основі 1,6-літрового турбодвигуна: звичайний 230-сильний гібрид або PHEV-варіант на 265 «коней».

Більше інформації з’явиться вже у серпні, коли новий Hyundai Santa Fe мають представити повністю й оприлюднити всі деталі.