American University Kyiv у партнерстві з EPAM, світовим лідером з розробки ІТ-рішень та продуктів цифрової трансформації, запускають курс “Solution Architecture Fast Track by EPAM” в рамках програм навчання впродовж життя від АЮК.

Курс складається з шести модулів, які поєднують теоретичні лекції та практичні завдання на базі реальної практики. Теми модулів:

  • бізнес-архітектура та архітектура рішень,
  • вимоги та архітектурно значущі вимоги,
  • атрибути якості, архітектурні стилі та патерни,
  • архітектурне моделювання,
  • документування архітектури.

Навчання передбачає індивідуальну та групову роботу, а також підтримку менторів. Отримані знання розвинуть глибоке розуміння фундаментальних концепцій та дозволять впроваджувати ефективні архітектурні рішення. Навчальні матеріали будуть розміщуватися у цифровому форматі, що дозволяє студентам рухатися у власному темпі. В середньому на навчання потрібно буде приділяти 10-15 годин на тиждень.

Навчальна програма буде корисною: архітекторам програмного забезпечення, архітекторам рішень, системним аналітикам, технічним керівникам, керівникам проєктів, ІТ-консультантам та інженерам/розробникам програмного забезпечення.

Курс викладатиметься англійською мовою. Для проходження навчання необхідно подати заявку, пройти вступний тест щодо наявних знань та навичок в архітектурі рішень. Рівень володіння англійської мови має відповідати рівню B2 або вище.

Викладач курсу Максим Дябін має більш ніж 14-річний досвід роботи в галузі інформаційних технологій. Починаючи з 2007 року, він успішно працював у різних сферах та проєктах, а продовж останніх чотирьох років Максим є архітектором рішень в EPAM. Його практичний досвід переважно зосереджений на розробці .Net, програмному консалтингу та знаннях у таких сферах, як .Net, Backend, архітектура програмного забезпечення та хмарні технології.

Старт курсу – 31 липня 2023 року. Тривалість – 13 тижнів. Після завершення курсу відбудеться тестування, за результатами якого надається сертифікат, акредитований American University Kyiv.3

Отримати більше інформації про курс та зареєструватися можна за посиланням

*****

Aмерікан Юніверсіті Київ (www.auk.edu.ua) – є першим приватним університетом, який пропонує високі стандарти американської освіти в Україні завдяки партнерству з Arizona State University (ASU), одним із найбільших університетів США, який за рейтингом US News & World Report є найінноваційнішим університетом Америки. В Україні партнерами-засновниками AЮК є: EPAM Systems, BGV Group Management, Academy DTEK, Brain, Channel Georgian Consulting, Georgian American University.

Про ЕРАМ Systems: З 1993 EPAM Systems, Inc. (NYSE: EPAM) використовує прогресивний досвід розробки програмного забезпечення, щоб лишатися провідним світовим постачальником послуг з цифрової трансформації та лідером у галузі розробки цифрових продуктів та платформ. Завдяки своїй інноваційній стратегії, інтегрованим консалтинговим та проєктним можливостям, а також унікальній «інженерній ДНК», глобальні гібридні команди EPAM допомагають клієнтам та спільнотам з усього світу зробити майбутнє реальністю, створюючи кращі корпоративні, освітні та медичні платформи, які об’єднують людей, оптимізують досвід і покращують життя. У 2021 році EPAM було додано до S&P 500 і включено до списку компаній Forbes Global 2000.

Глобальні мультидисциплінарні команди компанії, яку було обрано журналом Newsweek як «Найулюбленіше робоче місце» у 2021 та 2022 роках, працюють з клієнтами у понад 50 країнах на шести континентах. Як визнаний лідер, EPAM входить до 15 найкращих компаній у сфері ІТ-послуг у рейтингу Fortune 1000. Чотири рази компанія ставала найкращою IT-компанією у списку бізнесів, які швидко зростають, за версією Fortune 100. Вже три роки поспіль компанія входить до переліку 25 найбільших світових агентських компаній за версією Ad Age, а Consulting Magazine назвав EPAM Continuum однією з 20 компаній, які швидко зростають.

Дізнатися більше інформації можна на сайті www.epam.com, а також в соціальних мережах Twitter та LinkedIn.