На український ринок виходять нові моделі телевізорів бренду TCL, назва якого The Creative Life (з англ.: «Живи Креативно») говорить сама за себе. Він регулярно посідає провідні позиції серед виробників техніки у країнах Європи та США й отримує різноманітні нагороди. TCL − це поєднання високої якості, передових технологій та доступності, що дозволяє бренду задовольняти запити якомога більшої кількості прискіпливих користувачів.

TLC С745 − баланс ціни, якості та надсучасних технологій

Ці телевізори належать до преміального сегмента, отже − надають користувачам можливість максимально глибоко поринути у зображення на екрані. QLED-панель передає зображення, яке відповідає кінематографічному рівню. Понад мільярд кольорів та відтінків, глибина та чіткість – все, що потрібно для комфортного перегляду.

Технологія 4K HDR PRO відповідає за контрастність, яскравість, деталізованість та чіткі тіні. Розрізнення фактур у темних сценах чи підсвічування світлих ділянок − телевізор завжди передаватиме найчіткіше зображення, наближене до реальності. Він підтримує основні формати HDR (HLG, HDR10, HDR10+), тому використовуватиме найкращий спосіб передачі зображення з доступних.

Нові телевізори TCL: зображення, яке стирає межі з реальністю

Реалістичності зображенню додає технологія підсвічування екрана FАLD. Темні та яскраві кольори виглядатимуть ще контрастніше, а зображення максимально наблизиться до реального. Завдяки частоті оновлення дисплея 144 Гц об’єкти на екрані рухатимуться плавно, без розривів і тремтіння зображення.

Хочете глибше поринути в атмосферу на екрані? Dolby Atmos у телевізорі видає об’ємний звук на 360º. Кінематографічна картинка доповниться кінематографічним звучанням.

Нові телевізори TCL: зображення, яке стирає межі з реальністю

Що ж до дизайну, то він створений для максимального занурення у зображення. Безрамкова модель у стильному кольорі стирає межі сприйняття і робить перегляд ще більш захопливим.

TCL С745 оснащені новітнім Google TV. Youtube, Netflix чи додатки сервісу завжди під рукою, а голосовий асистент допоможе спростити пошук контенту та керування телевізором.

TCL С845 − деталізація та контраст

Модель TCL С845 належить до Mini LED телевізорів − новітнього покоління техніки. Він має пікову яскравість до 2000 ніт та 10-бітну глибину кольорів, що означає більше деталей та кращу насиченість. Екран здатен передавати понад мільярд кольорів та відтінків, а тому зображення стає ще яскравішим та реалістичнішим. 4К забезпечує максимальну чіткість, водночас технологія Round Halo допомагає згладжувати зображення та робить контури об’єктів плавнішими й витонченішими. Round Halo також зменшує ореол навколо літер, тому вони менше мерехтять.

Нові телевізори TCL: зображення, яке стирає межі з реальністю

Якщо об’єкти на екрані рухаються швидко, технологія Mini LED Direct Drive допоможе відобразити картинку без розмиття. Через зменшення підсвічування до 1 кадру, після руху не залишається жодних слідів чи тіней. Мінісвітлодіодне підсвічування BlackLight Demura забезпечує однорідність картинки, коли колір у будь-якій частині екрана виглядає однаково яскраво та насичено. Зображення та звук адаптує розумний процесор AIPQ 3.0, який у режимі реального часу оцінює контент та покращує його сприйняття.

Нові телевізори TCL: зображення, яке стирає межі з реальністю

Ця модель оновить ваше візуальне відчуття за допомогою 5 революційних алгоритмів оптимізації якості Ai-Picture-Quality, включаючи надзвичайну контрастність, кришталеву чіткість, яскраві кольори, шовковисту плавність рухів і підтримку кількох HDR. Звук підсилює технологія Dolby Atmos, яка робить його об’ємним та рухомим у просторі.

Нові телевізори TCL: зображення, яке стирає межі з реальністю

Дизайн TCL С845 продуманий з точки зору комфорту перегляду. Мінімальні рамки, гладкість та тонкість корпусу роблять так, аби ніщо не відривало від цілковитого занурення в аудіовізуальне середовище, що створюється на екрані. Серія С845 оснащена елегантною металевою центральною підставкою, завдяки якій цей телевізор з великим екраном можна легко розмістити на будь-якій поверхні в оселі.

Згадані моделі з’являться в Україні вже в липні. Щоб дізнатись більше інформації, переходьте на сайт TCL Ukraine.