Компаній Peugeot провела оновлення електромобіля Peugeot E-208, причому це оновлення комплексне та доволі масштабне – змінена зовнішність, салон, техніка.

Загалом електромобіль Peugeot E-208 зберіг свої розміри та формат (хетчбек В-класу довжиною 4,05 м), але отримав помітні зміни дизайну. Наприклад, решітка радіатора тепер виконана у вигляді невеличкий кольорових ліній та не має чіткої рамки – вона наче перетікає у кузов. Фари отримали три LED-модулі, аналогічно з’явились й потрійні смужки денних ходових вогнів та чорне глянцеве оздоблення навколо них. Задню частину електромобіля Peugeot E-208 прикрашає напис «Peugeot» та нові ліхтарі – також з трьома лініями, проте вже горизонтальними.

В салоні відмінностей значно менше. Наприклад, змінені матеріали покриття сидінь та додалось декоративне зелене прострочування, сенсорний 10-дюймовий дисплей відтепер пропонується для усіх комплектацій Peugeot E-208, а кермо прикрашає новий логотип Peugeot.

Але найголовніші зміни приховані всередині. По-перше, електромобіль Peugeot E-208 отримає збільшений акумулятор на 51 кВт⋅год., якого має вистачити на збільшену дистанцію автономного пробігу – до 400 км (WLTP). По-друге, разом з цим з’являється й більш потужний електромотор: тепер 115 кВт або 156 «коней».

По-третє, вже відомо про появу гібридних версій HYBRID 100 та HYBRID 136 для автомобіля Peugeot 208. Номінально – останній майже не згадувався в описі оновлення, але зрозуміло: всі дизайнерські зміни електромобіля Peugeot E-208 також будуть запроваджені й для автомобіля Peugeot 208. Залишилось додати лише одне: чекаємо в Україні!