Випуск гарнітури змішаної реальності від Apple не відбудеться раніше наступного року, й у світі не так багато людей, які взагалі бачили реальний пристрій. Але деякі виробники аксесуарів все ж почали «готувати сани влітку».

Так, компанія CASETiFY, відома аксесуарами для пристроїв Apple, Samsung та Google, вже демонструє потенційним покупцям майбутні аксесуари для гарнітури. Суббренд отримав назву Bounce Vision та передбачає декілька різних аксесуарів. І при початковій вартості гарнітури у $3 500, можливо, деякі з них не будуть зайвими. Ба більше, сторонні рішення можуть бути дешевшими, ніж фірмові пропозиції.

А простору для додаткових речей тут дійсно вистачає. Це можуть бути як змінні фіксатори, так і додаткові (базовий комплект все ще невідомий, але є припущення, що додаткових кріплень на голову з гарнітурою не буде), також захисні чохли чи бампери тут є де розмістити. Виробникам таких товарів вже не потрібно багато часу на пошук подібних рішень.

Серія Bounce Vision містить в собі аксесуари, розроблені спеціально для Apple Vision Pro, таких як змінні наголовні стрічки, захисні чохли для зовнішнього дисплея, шийних ременів, подушок для окуляра та багато іншого.

Колекція Bounce Vision від CASETiFY забезпечує професійний захист від падінь, залишаючись при цьому витонченою та стильною. Клієнти можуть обирати індивідуальні комбінації кольорів, бажані візерунки, текстури тощо, а також додавати свій особистий стиль, завантажуючи власні ескізи або фотографії.

На продемонстрованих зображеннях вже є яскраві опції кріплень, захисні панелі та бампери для основи корпуса гарнітури з додатковими ременями.

Початок продажів аксесуарів розпочнеться «на початку 2024 року», як раз разом із самою гарнітурою. Вартість таких речей CASETiFY поки що не розголошується.