Microsoft анонсувала нову хвилю поповнення ігрового каталогу Xbox Game Pass: у липні до нього буде додано наступні ігри.

Вже доступні:

Grand Theft Auto V (Cloud, Console)
Безумовно найгучніший проєкт, що поповнив каталог Xbox Game Pass цього місяця. На жаль, він недоступний в PC Game Pass, але якщо у вас є консоль і ви досі не грали в GTAV — нарешті маєте таку можливість.

Sword and Fairy: Together Forever (Cloud, Console, PC)
Китайська action/RPG The Legend of Sword and Fairy 7, що вийшла у Steam восени 2021 р., а через рік була видана з англійською локалізацією на консолях Microsoft і Sony під назвою Sword and Fairy: Together Forever.

McPixel 3 (Cloud, Console, PC)
Пригодницька інді-гра від польського розробника, що є прямим сиквелом гри 2012 року McPixel (попри цифру “3”у назві, другої частини в цій серії не було).

 
Незабаром:

Common’hood (Cloud, Console, PC) – 11 липня

Економічний симулятор з будівництвом поселення, що вийшов наприкінці минулого року.

Insurgency: Sandstorm (PC) – 11 липня
Відомий багатокористувацький тактичний шутер. Insurgency: Sandstorm вийшов у Steam уже досить давно, ще у 2018 р., але досі має свою групу шанувальників.

Exoprimal (Cloud, Console, PC) – 14 липня

Багатокористувацький шутер (PvPvE) від третьої особи, який потрапить у каталог Game Pass у день релізу.

Techtonica (Game Preview) (Cloud, Console, PC) – 18 липня

Симулятор будівництва та автоматизації великої фабрики, який 18 липня виходить у Дочасному доступі у Steam та потрапляє у каталог Game Pass у вигляді “прев’ю”.

The Cave (Cloud, Console) – 18 липня
Пригодницький платформер від Рона Гілберта, автора легендарних Monkey Island та Maniac Mansion. The Cave вийшла вже давно, цілих 10 років тому, і отримала дуже схвальні відгуки.

 
Крім того, каталог Xbox Game Pass вже поповнився наступними доповненнями та DLC:

Race like Barbie and Ken in Forza Horizon 5

FIFA 23 Women’s World Cup

Hi-Fi Rush: Arcade Challenge! Update!

Wo Long: Fallen Dynasty – Battle of Zhongyuan DLC

Sniper Elite 5: Kraken Awakes DLC

 
Також звертаємо увагу на те, що 15 липня каталог Xbox Game Pass залишать такі ігри: Exo One, PAW Patrol: Adventure City Calls та Spelunky 2.