Компактний кросовер Volkswagen T-Cross займає першу сходинку на величезні модельній SUV-піраміді Volkswagen. Але тепер, схоже, він намагається підійматися вище – до старших братів.

Наприклад, оновлення автомобіля Volkswagen T-Cross принесло йому новітні матричні LED-фари. Крім того, з’явився новий передній бампер з трикутними нішами під ходові вогні. Та й задні ліхтарі змінені – тепер вони мають Х-подібну форму. Тому не звертайте увагу на незмінні боковини, а краще погляньте на фари.

Або зазирніть в салон. Ось тут кросовер Volkswagen T-Cross взагалі наслідує Volkswagen T-Roc: з’явилась нова передня панель, де передбачено місце під окремо-встановлений дисплей. Крім того, відтепер автомобіль Volkswagen T-Cross отримає новий декор салону та оформлення бокових дефлекторів вентиляція. Нарешті, для оновленого Volkswagen T-Cross використано новий блок клімат-контролю з сенсорним керуванням, а цифрова панель приладів відтепер включена у стандартну комплектацію всіх версій автомобіля.

До речі, щодо версій: гамма моделі буде складатись лише з бензинових двигунів TSI, що вже добре відомі. Тобто, можна очікувати економічний 1-літровий 3-циліндровий або потужний 1,5-літровий 4-цилиндровий мотор. А сам автомобіль можна очікувати наприкінці 2023 або на початку 2024 рр. – в залежності від певного ринку.