Tresa Motors Model V0.1 – справжній Cybertruck з Індії

Індійська компанія Tresa Motors презентувала електричну вантажівку Model V0.1. І на вигляд це справжній Cybertruck, а не ось те, що ніяк не випустить Tesla. Вантажівка заснована на власній платформі компанії під назвою FLUX350.

«Зараз Індія має автопарк з 2,8 мільйона вантажівок, що відповідальні за 60% викидів [шкідливих речовин у країні], – каже Рохан Шраван, генеральний директор Tresa Motors. – Це підкреслює нагальну потребу в середніх і важких вантажівках з нульовим рівнем викидів. З огляду на майбутню політику утилізації транспортних засобів у 2024 році та зростання вартості палива, настав час для переходу на середні та важкі електричні вантажівки.»

Як зазначено на сайті компанії, платформа FLUX350 забезпечує ККД близько 92%, розробники намагаються довести його до 95%. Ніяких додаткових ТТХ Tresa Motors Model V0.1 поки що не оприлюднено.

Відео з Tresa Motors Model V0.1 теж поки що нема, тож можна подивитися на попередній прототип Model V0. Перепрошуємо, але embed відео заборонено власником.