Дебютував оновлений кросовер Citroen C5 Aircross

Дебютував оновлений кросовер Citroen C5 Aircross, що для французького автомобільного бренду є одним з флагманів на ринку Європи та України. Автомобіль отримав нову зовнішність – загальні пропорції та розміри кузову залишились без змін, проте фари та ліхтарі, передній бампер, колісні диски змінилися досить помітно. Крім того, для нового варіанту Citroen C5 Aircross пропонуються і нова палітра кольорів та декоративних пакетів оздоблення.

Окрім зовнішності, напевно, ще більш суттєво змінився салон автівки. Адже тепер SUV Citroen C5 Aircross отримав горизонтальний 10-дюймовий сенсорний дисплей, під яким розташовані вентиляційні дефлектори. Раніше передня панель відрізнялась іншим дизайном: дисплей був меншого розміру, а дефлектори вентиляції розміщувались справа та зліва від нього. Крім того, дещо оновилася центральна консоль: з’явився новий важіль АКПШ та перемикач режимів руху. Врешті-решт, оновилися навіть сидіння. Відтепер Citroen C5 Aircross отримує крісла Advanced Comfort нового покоління – з додатковим шаром для м’якості й комфорту посадки. Ще однією особливістю моделі, що забезпечує комфорт під час руху, є підвіска Progressive Hydraulic Cushions.

Виробник особливу увагу акцентує не стільки на традиційних двигунах внутрішнього згоряння, скільки на інноваційному гібриді з можливістю підзарядки акумулятора від зовнішньої мережі. Такий гібрид дозволяє подолати шлях до 55 км виключно в електричному режимі, при живленні від акумулятора. Його загальна потужність складає 225 к.с., а крутний момент сягає 320 Нм. Проте всі версії автомобіля Citroen C5 Aircross – як звичайні, так і гібридна – мають лише передній привод. Хоча, наприклад, родич Peugeot 3008 у гібридній версії отримує ще більше потужності та повний привод.

Продажі оновленого Citroen C5 Aircross у Європі стартують вже у першому кварталі цього року. Решті ринків доведеться зачекати.

Більше коментарів!