Razer випустила нову преміальну ігрову мишу Cobra Pro, яка пропонує безліч варіантів кастомізації. Пристрій обладнано десятьма клавішами: сім знаходиться у верхній частині, дві збоку і ще одна на нижній панелі. Кожну кнопку можна налаштовувати під власні потреби.

Щобільше, Cobra Pro може зберігати до п’яти профілів у пам’яті. Між ними можна перемикатися на льоту — швидко обравши необхідний профіль під ту, чи іншу гру. Також миша підтримує функцію Hypershift, яка тимчасово додає другий набір функцій для кожної клавіші.

Cobra Pro має симетричний дизайн. Передбачено 11 зон підсвітки Chroma RGB з підтримкою 16.8 млн кольорів, які можна окремо налаштовувати. Використовується оптичний сенсор Focus Pro 30K і оптичні перемикачі третього покоління з часом відклику усього 0.2 мілісекунди. Також можна додатково придбати Razer HyperPolling Wireless Dongle для підвищення частоти опитування миші до 4000 Гц.

Razer представила нову ігрову мишу Cobra Pro

Вбудованого акумулятора вистачає на 100 годин при підключенні через фірмову технологію HyperSpeed Wireless або до 170 годин при роботі через Bluetooth. Заряджати мишу можна за допомогою USB-C кабелю або бездротової зарядки. Razer Cobra Pro оцінюється в $129.99.

Razer представила нову ігрову мишу Cobra Pro

Також Razer представила звичайну версію Cobra, без приставки Pro. Вона має тільки дротове підключення, одну зону підсвітки, один профіль користувача, оптичний сенсор на 8500 DPI тощо. Її вартість – $39.99.