Наступного місяця Beats має представити свої перші за п’ять років накладні навушники — нову модель Beats Studio Pro. Вони отримають 40 мм кастомні драйвери, які забезпечать чітким і чистим звучанням навіть на великій гучності. За відтворення якісного звуку також відповідатиме інтегрований цифровий процесор.

Навушники запропонують режими активного шумопоглинання, прозорості та об’ємного аудіо з підтримкою Dolby Atmos та функції Personalized Spatial Audio від Apple. Перемикатися між режимами можна буде за допомогою окремої мультифункціональної кнопки.

Beats Studio Pro обладнають портом USB-C та 3.5-мм аудіороз’ємом. В комплекті буде йти стандартний аудіокабель з 3.5-мм конектором та кабель USB-C – USB-C. Під час прослуховування через USB-C буде доступно три режими: Beats Signature (збалансовані налаштування для усіх музичних жанрів), Entertainment (підійде найкраще для ігор та перегляду фільмів) та Conversation (для дзвінків та прослуховування подкастів).

Навушники не отримають чип від Apple, натомість матимуть власний чип, який має вдосконалити підтримку, як Apple, так і Android-девайсів. Зокрема, буде підтримка технологій Google Fast Pair, Audio Switch, Find My Device (Google), One-touch pairing, “Hey Siri”, Find My (Apple). Автономність Beats Studio Pro складе до 40 годин, або ж до 24 годин з увімкненими режимами активного шумопоглинання чи прозорості. 10 хвилин зарядки додадуть близько чотирьох годин прослуховування музики.

Beats Studio Pro будуть пропонуватись у чотирьох кольорах: чорному, синьому, пісочному і коричневому. Очікується, що вартість новинки складе $349. Офіційний анонс має відбутись 19 липня.