Компанія Vodafone Україна підтримала ініціативу Міністерства цифрової трансформації про резервування мобільних номерів загиблих чи зниклих безвісти захисників України. Про це повідомляє пресслужба компанії.

«Зважаючи на різні обставини та ситуації, в яких можуть знаходитись наші клієнти: на фронті, на тимчасово окупованій території, в інших регіонах України або за кордоном, та з метою захисту їх інтересів, з урахуванням вимог безпеки та захисту конфіденційності електронних комунікацій, компанія прийняла рішення про невикористання протягом 2 років всіх деактивованих номерів без додаткових звернень з боку користувачів таких номерів», – повідомили в Vodafone Україна.

Компанія додає, що йде на такий крок, щоб у такий спосіб підтримати всіх своїх клієнтів та максимально спростити користування послугами під час війни.

«Для продажу в наших магазинах та на сайті будуть використовуватися лише ті номери, з моменту деактивації яких пройшло 2 роки та більше», – зазначили в Vodafone Україна.

Vodafone Україна – провідна українська телеком компанія, що надає послуги швидкісного інтернету 3G і 4G, фіксованого зв’язку та інтернету. В Україні послугами Vodafone користуються 15,4 млн клієнтів. З грудня 2019 року Vodafone Україна входить до складу NEQSOL Holding.