Або навіть 317-сильний: в залежності від ринку, налаштування 2-літрового 4-цилиндрового турбодвигуна можуть дещо відрізнятись. Проте у будь-якому випадку, кросовер BMW X1 M35i зможе показати 0-100 км/год за 5,4 секунди та 250 км/год максимальної швидкості – цілком відповідає М-очікуванням!

Як і зовнішність автомобіля загалом: додаткові спойлери, особливі 19- або 20-дюймові колісні диски, вихлопна система «2х2», фірмові дзеркала – все на місці!

Окрім відмінностей в дизайні та потужного двигуна, кросовер BMW X1 M35i може запропонувати й інші важливі технічні зміни. Наприклад, автомобіль оснащено спортивною підвіскою (-15 мм кліренсу) та потужними гальмами: спереду використані 385-міліметрові диски й 4-поршневі супорти. Також кросовер BMW X1 M35i отримав повний привод, що має передній диференціал з можливістю механічного самоблокування. Крім того, спецверсія BMW X1 M35i вирізняється особливими М-пелюстками для керування 7-ступеневим «автоматом».

Та й загалом – салон новинки має численні М-натяки. Наприклад, спортивні сидіння з інтегрованими підголівниками. Або М-кермо з центральною відміткою. А ще салон BMW X1 M35i вирізняється заокругленим дисплеєм, який насправді складається з двох окремих екранів діагоналлю 10,25 та 10,7 дюйма – й все це керується новітньою операційною системою OS9.

Сподобалось нове творіння BMW? Тоді збирайте гроші, адже чекати залишилось недовго: старт продажів BMW X1 M35i має відбутись вже восени 2023 року.