Ринок складаних смартфонів переживає справжній бум, адже все більше компаній презентують свої моделі в цьому сегменті. Черговим виробником, який представить свій складаний девайс, має стати OnePlus. Поки не відомо, коли точно відбудеться анонс OnePlus V Fold (компанія лише згадувала про третій квартал цього року), проте в мережі з’явились нові подробиці про нього.

Повідомляють, що пристрій отримає 7,8″ внутрішній дисплей з роздільною здатністю 2K і частотою оновлення 120 Гц. Це більше, ніж у Pixel Fold та Galaxy Fold. Зовнішній екран матиме діагональ 6.3″ і частоту оновлення 120 Гц, але наразі невідомо яким буде співвідношення сторін.

За продуктивність смартфона відповідатиме чипсет Snapdragon 8 Gen 2. У максимальній конфігурації буде пропонуватись 16 ГБ оперативної пам’яті. Місткість накопичувача складе 256 ГБ, втім, можливо, будуть й інші опції. Акумулятор на 4800 мА•год підтримуватиме 67 Вт зарядку. Стосовно камер, OnePlus V Fold приписують основний 48 МП сенсор, 48 МП надширококутний модуль та 64 МП телеоб’єктив.