Asus Zenfone 10 отримає Snapdragon 8 Gen 2 та не загубить класичний роз’єм для навушників

За тиждень до презентації наступної флагманської моделі Asus Zenfone 10, з’являються додаткові деталі щодо її конструкції та можливостей. Для початку, це більше зображень, які відповідають попереднім витокам. 

Окрім знайомої форми та нової колірної опції, додаткові зображення демонструють одну нетипову для сучасних смартфонів дрібничку — збереження класичного роз’єму для підключення навушників (3,5 мм Jack). Користувачі, які не встигли попрощатися з улюбленими дротовими навушниками, певно будуть задоволені такому.

Заразом видання WinFuture зазначає, що нова модель матиме процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, 5,9-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю Full HD та частотою оновлення зображення у 120 Гц, 8 /16 ГБ оперативної пам’яті, накопичувачі ємністю 256/512 ГБ, та акумулятор із 5 000 мА•год. Додатково пристрій матиме підтримку індукційного заряджання.

Від новинки очікується 32-мегапіксельна фронтальна камера, ширококутний сенсор з 200 МП та надширококутний з 8 МП. До того ж смартфон матиме оновлений стабілізатор зображення.

Також, як має бути у флагмана, Zenfone 10 зможе забезпечити захист від води та пилу за стандартом IP68. Разом з алюмінієвим шасі, задня частина корпусу матиме пластикову панель. Очікувана вартість моделі складатиме $749. Офіційна презентація новинки запланована на 29 червня.