Twitter відновив виплати Google Cloud, компанії обговорюють розширення партнерства

Twitter відновив виплати за користування хмарним сервісом Google Cloud, налагодивши напружені досі відносини. Про це повідомляє Bloomberg із посиланням на людей, обізнаних із ситуацією.

За їхніми словами, на правильний шлях відносини допомогла повернути нова виконавча директорка Twitter Лінда Яккаріно. Також компанії обговорюють ширше партнерство, яке передбачає рекламу та використання API Twitter із боку Google.

За інформацією співрозмовника агентства, Ілон Маск підтримав новий напрямок у цих відносинах. Інша людина, також обізнана зі справами, підтвердила, що між компаніями немає жодних проблем.

Раніше повідомлялося, що Twitter відмовився оплачувати рахунки за користування хмарним сервісом Google Cloud, оскільки цього місяця закінчується термін дії контракту між компаніями.

Перед тим, як Ілон Маск поглинув соціальну мережу минулого року, Twitter підписав багаторічний контракт з Google, який стосувався, серед іншого, боротьби зі спамом та захисту акаунтів. Соцмережа розміщує деякі сервіси на своєму сервері, а інші – на хмарних платформах Amazon і Google.