У червні ПриватБанк розпочинає поступове оновлення мережі прийому оплат картками – еквайрингу. Про це заявив член правління з питань МСБ Євген Заіграєв, повідомляє пресслужба фінустанови.

Протягом найближчих місяців банк планує замінити кожен п’ятий POS-термінал на сучасну переносну модель на платформі Android, які відкривають для бізнесу більше можливостей та можуть працювати за умов дефіциту енергії.

За словами Євгена Заіграєва, почати оновлювати мережу планували ще торік, але війна внесла свої корективи. Тому цей процес почнуть цього року.

«Нове сучасне обладнання відповідає всім вимогам міжнародним платіжних систем та надає нові можливості для бізнесу користуватися провідними технологіями та покращити сервіс для клієнтів», – пояснив він.

Сьогодні завдяки використанню сучасної моделі POS-терміналів PAX a930, підприємці та бізнес крім звичних фінансових та сервісних операцій можуть приймати оплату за біометричною технологією FacePay24 та використовувати термінал як касові апарати (з додатком  ПРРО «КАСА»).

В Україні працює понад 230 тисяч POS-терміналів ПриватБанку. Smart POS-термінал моделі PAX a930 – сучасне банківське обладнання на базі операційної системи Андроїд. Термінал має сенсорний екран та вбудовані фронтальну та основну камеру.