Нещодавно з’явилась перша інформація про оновлений кросовер Range Rover Evoque, який зображено на світлинах нижче. Не помітили різниці? Це тому, що зовнішні зміни мінімальні: нова решітка радіатора й фари PIXEL LED з чотирма модулями світла, плюс нові варіанти колісних дисків (тепер пропонується вісім варіантів) та кольори кузова – наприклад, бронзовий та синій.

Але ж головні зміни приховано всередині. Так, оновлений кросовер Range Rover Evoque отримав систему PIVI PRO та окремо-встановлений 11,4-дюймовий дисплей. В салоні повністю змінено центральну консоль та встановлено новий важіль «автомату». Крім того, додалось кермо нової форми з широкими спицями. А ще автомобіль Range Rover Evoque вперше отримав систему очищення повітря.

Серед інших змін – оновлений акумулятор для гібридної версії Р300е (1,5-літровий 3-цилиндровий турбодвигун плюс електромотор, загальна потужність 309 к.с.): тепер автомобіль може проїхати лише на електроприводі 48-62 км. Крім того, в гамі моделі Range Rover Evoque представлені бензинові та дизельні версії. До речі, також гібридні – але вони вже мають систему «м’якого гібрида» MHEV.

Старт продажів оновленого Range Rover Evoque відбудеться незабаром. Орієнтовна початкова вартість – від близько 50 тис. євро.