Компанія Sony показала перший трейлер майбутнього фільму «Крейвен-мисливець» / Kraven the Hunter з Аароном Тейлором-Джонсоном у головній ролі. Він має вийти в прокат 6 жовтня 2023 року. Про це пише Gizmodo.

До акторського складу також увійшли оскароносна Аріана Дебос, Фред Хехінгер, Алессандро Нівола, Крістофер Ебботт і Рассел Кроу. Режисером стрічки став Джей Сі Чандор.

Фільм покаже історію походження одного з найбільш відомих лиходіїв всесвіту Marvel. Але порівняно з іншими проєктами, приміром «Веном» чи «Морбіус», цей матиме рейтинг R.

Водночас Sony випустила постер нового фільму. На ньому зображений Крейвен в одному з найбільш культових костюмів.

«Крейвен-мисливець – це фільм Marvel, який значною мірою заснований на реальному світі, – сказав Тейлор-Джонсон. – І кожен, хто знайомий з коміксами та персонажем Крейвена, знає, що він запеклий мисливець з навичками висококваліфікованого вбивці».

До слова, минулої осені Sony оголосила, що знімає новий фільм «Карате Кід». Він стане новою спробою перезапуску картини після фільму з Джейденом Смітом та Джекі Чаном 2010 року «The Karate Kid», а також першим після того, як серіал від Sony Pictures Television «Кобра Кай» / Cobra Kai значно підвищив популярність франшизи.