Samsung готує до релізу лінійку планшетів Galaxy Tab S9

26 липня відбудеться велика презентація Galaxy Unpacked, на якій мають представити цілий ряд новинок. Основна увага, беззаперечно, буде присвячена складаним смартфонам Galaxy Fold5 і Galaxy Flip5. Втім, також ми чекаємо на смартгодинники серії Galaxy Watch6, бездротові навушники Galaxy Buds3 і лінійку планшетів Galaxy Tab S9.

В мережі з’явились промо-зображення Galaxy Tab S9. Судячи з постера, лінійка, як і минулого року, буде включати три моделі: Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ і Galaxy Tab S9 Ultra. А ось краплі води можуть вказувати на те, що пристрої отримають захист від вологи. Раніше повідомлялось, що планшети будуть захищені згідно з рейтингом IP67.

Galaxy Tab S9 (або Tab S9+) разом з іншими новинками, які мають представити 26 липня на Galaxy Unpacked

Щодо інших характеристик, очікується, що новинки будуть обладнані чипсетами Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy. Оперативної пам’яті буде доступно до 16 ГБ, місткість накопичувача складе до 512 ГБ. Galaxy Tab S9 Ultra отримає 14.6″ AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 2960х1848 пікселів, частотою оновлення 120 Гц і вирізом для подвійної 13 МП фронтальної камери. Планшет також матиме акумулятор на 11200 мА·год з підтримкою 45 Вт зарядки.