Через сім років після смерті актриси Керрі Фішер її останній фільм «Wonderwell» вийде в обмежений прокат. Про це повідомляє Gizmodo.

Актриса закінчила зйомки в цій стрічці саме перед тим, як повернутися до ролі генерала Леї у фільмі «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження».

Фільм «Wonderwell» описують як «сучасну казку». Дистрибуцією стрічки займатиметься компанія Vertical, яка придбала права на режисерський дебют Влада Марсавіна в Північній Америці та Великій Британії / Ірландії в обмеженому кінотеатральному прокаті. Фільм можна буде переглянути в кінотеатрах США, починаючи з 23 червня. Після цього він вийде в цифровому прокаті.

«Wonderwell»: у прокат нарешті вийде останній фільм Керрі Фішер

За сюжетом, історія відбувається між сучасною Італією та фантастичним королівством. Вона показує дорослішання дівчинки Вайолет, яка живе разом із батьками та старшою сестрою Саванною. Під час прогулянки тосканським містом Вайолет заходить в ліс, де зустрічає загадкову Хейзел. Вона проводить дівчинку до таємничого порталу, де Вайолет зможе побачити, що готує їй майбутнє.

Режисери зазначили, що присвячують фільм Керрі Фішер.

Нагадаємо, що Керрі Фішер найбільше відома за роллю Принцеси Леї в легендарній серії фільмів «Зоряні війни». Вона померла в грудні 2016 року у віці 60 років через серцевий напад.