Компанія Google відома своєю любов’ю до “пасхалок” у пошуку, які тепер поповнилися новою, натхненну серією ігор Katamari Damacy. Коли користувачі шукають слово Katamari, вони можуть зіграти в міні гру, яка дозволяє відтворити основну механіку гри прямо у пошуковій видачі. Так, ви зможете рухати кульку та зібрати на неї всі елементи на сторінці.

Щоб розпочати гру, користувачеві потрібно натиснути на іконку кульки Katamari в правій частині екрана. У гру можна грати за допомогою клавіш зі стрілками на клавіатурі настільного комп’ютера або ноутбука, а також за допомогою сенсорного екрана на смартфоні.

Спробуйте ввести назву Katamari у пошуку Google

“Пасхалка” присвячена нещодавньому ремастеру гри We Love Katamari, яка вперше вийшла на PlayStation 2 у 2005 році. Ремастер під назвою We Love Katamari Reroll + Royal Reverie доступний на Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S та в Steam.

Серія Katamari, розроблена Bandai Namco, – це колекція ігор-головоломок, де гравці беруть на себе роль Принца Всесвіту. Мета гри полягає в тому, щоб створити якнайбільшу кулю з випадкових об’єктів, таких як коти та машини, щоб замінити зірки на небі, які були знищені батьком гравця, Королем Космосу.

Версія гри від Google є менш напруженою, без конкретної мети та часових обмежень. Користувачі можуть котити кульку Katamari доти, доки не закінчаться букви та зображення на сторінці пошукової видачі, які можна зібрати. На комп’ютерах гра працює без проблем, але мобільний досвід може бути менш приємним через помітну затримку введення. Попри це, шанувальники Katamari, ймовірно, оцінять це веселе доповнення до пошукової системи Google.