Після дебюту нової генерації FIAT 500, логічно було очікувати й запуск нового кросовера. Але ж на заміну FIAT 500Х мав прийти кросовер зі зміненою назвою FIAT 600 – наче підтвердження вищого класу та більших розмірів автомобіля.

Й ось, нарешті, новинку FIAT 600 представлено! Щоправда, у дещо дивний метод – у вигляді відео, що пропагує єднання. Тобто, автомобіль FIAT 600 відіграє там наче другорядну роль. Але водночас його можна чудового розгледіти.

Очікується, що новий FIAT 600 буде побудований на платформі СМР, яка використовується в межах концерну Stellantis для величезної кількості брендів та моделей. Використання відомої платформи означає й використання вже відомих двигунів: основу моторної гами складуть 1,2-літрові 3-цилиндрові силові агрегати потужністю 100-130 «коней». Не виключена й поява гібрида на основі цього ж двигуна. Також не виключена поява електромобіля FIAT 600е, що має отримати електромотор на 115 кВт (156 к.с.) та акумулятор ємністю 54 кВт·год.

Проте всі деталі ми дізнаємось вже під час повноцінної презентації FIAT 600 – з великою кількістю якісних світлин та детальним технічним описом. Судячи з оприлюдненого відео, чекати лишилось недовго.