Львівська ігрова студія Stepico Games презентувала перший трейлер майбутнього науково-фантастичного шутера Discovery.

Події гри відбуваються у далекому майбутньому на планеті Рогакс, де терпить аварію космічний корабель Daedalus. Головний герой гри – колишній військовий інженер лейтенант Степмен. Daedalus – це його власний невеличкий фрахтер (хто сказав Firefly?!), на якому він виконує часом не дуже легальні завдання. Степмен досвідчений стрілець, а подорожує він лише разом з роботом-компаньйоном.

Discovery – науково-фантастичний шутер від львівської студії Stepico Games

Discovery використовує рушій Unreal Engine 5 і усі його новомодні підсистеми, таки як Lumen, Nanite та Niagara. За жанром Discovery – це наративний динамічний шутер від першої особи.

Дати релізу та видавця у Discovery поки що нема, а саме геймплей нам і не показали. Але гра виглядає принаймні цікаво, тож чекаємо додаткових новин від Stepico Games.

Stepico Games – львівська ігрова аутсорс компанія, яка пропонує широкий спектр послуг по розробці ігор на Unity та Unreal Engine, створенню графіки тощо. Згідно з останніми опитуваннями компанія входила у число 25 найбільших ігрових студій України. Наразі у складі Stepico Games 214 співробітників, більшість з яких знаходяться у Львові.