Lionsgate Films та Kinomania презентували офіційний український трейлер бойовика «Нестримні 4» / The Expendables 4 (aka Expend4bles).

За сюжетом групу найманців The Expendables втягнули у змову, яка призведе до розпалювання ядерного конфлікту між Росією та Сполученими Штатами. Дуже сподіваємося, Сильвестр Сталлоне та його команда знову будуть вбивати росіян.

До речі, зі старої команди у четвертій частини залишилися лише Сильвестр Сталлоне, Джейсон Стейтем, Дольф Лундгрен та Ренді Кутюр. До них доєдналися репер 50 Cent, Меган «дівчина з Трансформерів» Фокс, Енді Гарсія, Тоні «Онг Бак» Джаа, Іко Ювайс та Леві Тран.

Нагадаємо, перший The Expendables вийшов у 2010 р. і вже тоді деякі з акторів фільму були не молоді. Зараз Сильвестру Сталлоне вже 76 років, Дольфу Лундгрену – 65, наймолодшому зі старичків, Джейсону Стейтему – 55 років. Ось і знадобилася молода кров.

Бюджет «Нестримні 4» / The Expendables 4 оцінюється у $100 млн. Три попередні фільми серії зібрали у прокаті $804 млн. Плюс комікси, відеоігри, мерч тощо.

Прокат бойовика «Нестримні 4» / The Expendables 4 в Україні заплановано на 21 вересня 2023 р.