Навіть попри повномасштабну війну, в Україну продовжують їхати автомобільні новинки. Серед найбільш свіжих стартів продажів варто відзначити оновлений кросовер Hyundai Palisade LX2.

Загалом автомобіль Hyundai Palisade – це один з флагманів компанії: майже 5-метровий кузов та 2,9-метрова колісна база, потужний атмосферний 3,8-літровий бензиновий V6 (295 к.с.) або 2,2-літровий 4-циліндровий турбодизель (200 к.с.), повний привод та просторий 3-рядний салон.

Крім того, оновлений автомобіль Hyundai Palisade з кодом LX2 отримав помітно змінену зовнішність: новий бампер та решітка радіатора, вертикальні блоки фар, змінені колісні диски. Всередині з’явилось нове кермо та цифрова панель приладів, також було змінено форму дефлекторів вентиляції.

Й ось саме такий оновлений Hyundai Palisade зараз стартує з продажами в Україні. Для новинки заявлено два двигуни (вищезгадані бензин або дизель), обов’язковий повний привод та 8-ступеневий «автомат», безальтернативний 8-місний салон.

Комплектація також безальтернативна і максимальна «Тор»: шкіряне оздоблення салону, підігрів та вентиляція для сидінь першого і другого рядів, 3-зонний клімат-контроль, адаптивний круїз-контроль, круговий огляд, преміумаудіо та багато іншого. Опція лише одна, у вигляді пакета «Calligraphy»: шкіра NAPPA та алькантара, розкладні «релаксуючі» сидіння, темно-хромована решітка радіатора та 20-дюймові колісні диски тощо.

Вартість автомобіля наступна:

Hyundai Palisade 3.8 GDi 295 8AT 4WD – від 2 563 400 грн.

Hyundai Palisade 2.2 VGT CRDi 200 8AT 4WD – від 2 612 700 грн.