Зазвичай ми звикли вважати маленькі автомобілі милими та «няшними». Проте це не завжди так – і ось черговий приклад у вигляді оновленого автомобіля KIA Picanto, шпигунські зображення якого нещодавно з’явились в мережі.

Варто зазначити, що й раніше KIA Picanto мав доволі прогресивну та молодіжну зовнішність, але тепер він взагалі виглядає брутально. Ось порівняйте: було (біли автомобіль) – стало (сірий автомобіль). До речі, зверніть увагу, що в обох випадках зображена версія KIA Picanto GT-line.

Увагу одразу привертають фари з кількома блоками, що встановлені вертикально – це рішення нагадує KIA EV9. Крім того, фари пов’язані між собою світлою лінією. Аналогічне рішення використано й для задньої частини KIA Picanto: нові ліхтарі, що поєднані між собою червоним елементом. Крім того, змінився передній бампер та решітка радіатора, а в задньому бампері дифузор-імітація став ще більшим.

На фоні радикальної зміни зовнішнього дизайну, зміни в салоні KIA Picanto ледь помітні. Проте вони є: як мінімум, з’явиться цифрова панель приладів. Також можливе встановлення більшого центрального сенсорного дисплея. Для прикладу наведено зображення: було (перша світлина) – стало (друга світлина)

Технічні зміни наразі невідомі. Напевно, що оновлений автомобіль збереже пару 1-літрових моторів: атмосферний потужністю 67 к.с. або турбо на 100 «коней». Привод завжди на передні колеса, а ось серед коробок передач можна буде обирати: традиційна «механіка» або простий «робот» з одним зчепленням.