Український медіасервіс MEGOGO повідомив про запуск персоналізованої реклами, яка буде показуватися глядачам при перегляді ефірів деяких телеканалів. Цю нову функцію компанія додає в партнерстві з технологічним медіа сейлз-хаусом Vidzone. Вставка персоналізованої відеореклами вже доступна на таких каналах: міжнародному History, українських 24-му, Еспресо, XSPORT+, NOW Series та каналах MEGOGO ГОНГ і MEGOGO LIVE.

Нове рішення від Vidzone створене на основі технологічних розробок компанії Adtelligent, яка працює в галузі рекламних технологій. Воно дозволяє таргетувати рекламні повідомлення в ефірах лінійних ТБ-каналів з такою ж ефективністю, як і рекламу на діджитал майданчиках, тобто формувати персональний рекламний блок для кожного користувача MEGOGO. До проєкту також долучився український телевізійний сервіс youtv.

MEGOGO буде показувати вам персоналізовану рекламу при перегляді телеканалів

Таким чином, при перегляді телеканалів на MEGOGO, які приєднаються до цієї послуги, глядачі будуть бачити сформовану для них рекламу. Вона буде підміняти собою рекламні або анонсні блоки самих телеканалів.