Компанія Adastra Cinema презентувала український трейлер комедійного екшену «Місія на двох» / Hidden Strike з Джекі Чаном та Джоном Сіна у головних ролях. І це справжній крінж.

Здається, режисер Скотт Во (Need for Speed, The Expendables 4) та сценарист Араш Амель (A Private War, Grace of Monaco) вирішили зняти мікс з Mad Max 2 та Fast & Furious 9: The Fast Saga, в останній, до речі, теж знімався Джон Сіна. Китайська назва фільму перекладається як The Furious Sandstorm… натякаючи відразу і на серію Fast & Furious і на «Шалений Макс: Фуріоса» / Furiosa.

«Місія на двох» / Hidden Strike знімався у КНР, китайськими компаніями і дуже гарно відображає останні тенденції китайського кіно – дорого ($80 млн), безглуздо та з поганими спецефектами.

Ми дуже любимо старого Джекі Чана, який вмів зробити action смішним та захоплюючим, але здається герою нашого дитинства вже час на відпочинок. Щодо Сіна, він класний хлопець, який робить багато для благодійності, але… йому варто ретельніше обирати фільми в яких він знімається.

«Місія на двох» / Hidden Strike вийде в українському прокаті влітку 2023 р. До речі, це китайський фільм, тож він вийде і в російському прокаті.