Як мінімум, це стверджує британське видання Autocar. Адже зараз Range Rover Velar є другою найбільш не популярною моделлю у лінійці Land Rover та Range Rover. Й тотальне перезавантаження має радикально покращити продажі цього кросовера, повернувши їх до рівня початку кар’єри Range Rover Velar, коли автомобіль був шалено популярний.

Новий кросовер Range Rover Velar має отримати й нову платформу ЕМА, що проєктується виключно для електромобілів. Серед особливостей цієї платформи: компактний вбудований акумулятор, можливість модульного масштабування, підтримка технології живлення з напругою до 800 вольтів – останнє обіцяє нам «швидку зарядку» з потужністю до 350 кВт.

Нарешті, нова платформа має запропонувати й нові економічні електромотори, що дадуть змогу проїжджати до 4-4,5 миль (6,5-7 км) на 1 кВт·год енергії. А це обіцяє нам суттєве збільшення автономного запасу ходу навіть при збереженні поточних за ємністю акумуляторів. Проте, напевно, до 2025 року компанія встигне ще представити кілька цікавих технологій для майбутніх електромобілів. Чекаємо!