Компанія MSI на виставці Computex 2023 оголосила про партнерство з Mercedes-AMG Motorsport, в рамках якого випустила ігровий ноутбук MSI Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport Edition. В такий спосіб виробник планує охопити більш преміальний сегмент ринку.

MSI та Mercedes-AMG Motorsport представили перший спільний ноутбук

MSI Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport Edition побудовано на основі платформи Intel з процесором Core i9-13900H 13-го покоління, дискретною відеокартою NVIDIA RTX 4070 або RTX 4060, до 64 ГБ пам’яті DDR5, а також 4K OLED-дисплеєм зі 100% покриттям DCI-P3. Ноутбук отримав корпус з магнієво-алюмінієвого сплаву з елементами дизайну, які підкреслюють особливості обох брендів.

MSI та Mercedes-AMG Motorsport представили перший спільний ноутбук

Попри характеристики, ноутбук вийшов відносно тонким та легким: його товщина складає лише 19,95 мм, а вага – 1,99 кг. Він також оснащений акумулятором ємністю 99 Вт·год.

В MSI також повідомили, що ця спеціальна версія ноутбука — лише початок їхньої співпраці з Mercedes-AMG Motorsport. Компанії планують випустити ще більше спільних продуктів. Логотипи обох брендів будуть демонструватися на трасах для перегонів і в магазинах електроніки по всьому світу.

MSI та Mercedes-AMG Motorsport представили перший спільний ноутбук

Ціни на MSI Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport Edition ще не оголошені. Але враховуючи брендування та характеристики, очікується, що вони будуть доволі високими.