У січні на виставці CES 2023 Samsung представила нову версію холодильника Bespoke Family Hub із вбудованим дисплеєм. Нарешті пристрій надходить у продаж – він вже доступний для передзамовлення у США.

Головною особливістю Bespoke 4-Door Flex Refrigerator With Family Hub+ є 32-дюймовий Full HD тачскрін, який працює на Android. Він підтримує різноманітні додатки, такі як Amazon Prime Video, Google Photos, Instacart, Samsung TV Plus та Spotify. Також у вас є доступ до фірмових застосунків Calendar, Memos та SmartThings. Екран підтримує режим картинка-в-картинці, тож ви можете одночасно переглядати відео та рецепт улюбленого пирога.

Окрім того, це перший холодильник Samsung із підтримкою стандарту Matter. Попередні покоління Family Hub отримають сумісність з Matter з липневим апдейтом. Це означає, що ви зможете керувати різними пристроями розумного дому безпосередньо з вашого холодильника. Також девайс має підтримку Bixby, інтеграцію з сервісом Amazon Essentials для швидких покупок і навіть ШІ-функцію, яка рекомендуватиме рецепти на основі ваших вподобань та продуктів, які знаходяться у холодильнику.

Ще одна фішка холодильників лінійки Bespoke – ви можете кастомізувати їх зовнішній вигляд, замінюючи фронтальні панелі (ті, що не містять дисплею), які доступні в різних кольорах і з різними текстурами.

Samsung випустила холодильник з вбудованим 32-дюймовим планшетом за $5000

Одна з моделей холодильників Bespoke з кольоровими панелями

Bespoke 4-Door Flex Refrigerator With Family Hub+ надійде у продаж 7 червня за ціною $5000. Поки ж діє спеціальна акція для тих, хто передзамовить холодильник, яка дозволяє зекономити до $1000.