Не знаю, як часто ви губите свої термочашки, але нова модель Ember Travel Mug 2+ має підтримку функції Find My. Втім, зважаючи, що вартість чашки складає $199,95, зайвою ця функціональність точно не буде.

Загалом у компанії Ember досить широкий асортимент чашок. Їх головна особливість — можливість підтримувати температуру завдяки нагрівальній системі та вбудованому акумулятору, а також спеціальній док-станції. У фірмовому застосунку можна задавати бажану температуру та насолоджуватись гарячим напоєм.

Модель Ember Travel Mug 2+ стане в пригоді користувачам, які постійно знаходяться на ходу. Її об’єм – 355 мл. Чашка може підтримувати задану температуру (50°C – 62.5°C) протягом трьох годин без підзарядки (або цілий день, коли знаходиться на зарядній док-станції). Регулювати температуру можна в додатку чи за допомогою сенсорних кнопок на корпусі. Ну і, звісно, ви зможете відстежити, де знаходиться Ember Travel Mug 2+ в сервісі Find My. Також вам прийде сповіщення на смартфон чи смартгодинник, якщо ви забули захопити чашку з собою.

Apple почала продавати термочашку Ember Travel Mug 2+ з підтримкою функції Find My

Придбати Ember Travel Mug 2+ можна на сайті виробника, а відтепер і в Apple Store.