Невдовзі Motorola має представити нове покоління складаних смартфонів Razr, втім ритейлер Extra.com вирішив не чекати офіційної презентації й опублікував сторінки з інформацією про Razr 40 Ultra (також відомий як Razr+).

Новинка буде пропонуватися у трьох кольорах: червоному, синьому й чорному. Вартість смартфона складе приблизно $1065. Пристрій отримав основний 6.9″ pOLED-дисплей з роздільною здатністю 2640х1080 точок, а також зовнішній екран, характеристики якого не уточнюються.

Motorola Razr 40 Ultra

За продуктивність смартфона відповідатиме восьмиядерний чипсет з частотою 3.2 ГГц. Швидше за все, мова йде про Snapdragon 8+ Gen 1. Оперативної пам’яті доступно 8 ГБ, накопичувач – 256 ГБ. Місткість акумулятора складає 3800 мА·год, заявлена підтримка бездротової зарядки.

32 МП основний сенсор камери доповнює 8 МП надширококутна камера. Щодо фронтальної камери є певні питання, адже на сайті вказано, що смартфон має два модулі (12 МП + 13 МП), але на рендерах чітко видно, що камера має бути одна. З інших характеристик відзначу наявність сканера відбитків пальців (інтегровано в кнопку живлення), чипів NFC і eSIM, відсутність захисту від вологи.

Motorola проведе 1 червня спеціальний івент, на якому представить Razr 40 Ultra, а також більш доступну версію цього смартфона.