Інвестиційна фірма Morgan Stanley повідомляє, що один з постачальників Apple, Quanta Computer, почав нарощувати виробництво нових MacBook. У другому кварталі цього року компанія прогнозує відчутне зростання кількості зібраних ноутбуків, порівняно з першим кварталом.

Очікується, що це пов’язано з новою моделлю MacBook Air 15″, яку мають представити вже за пару тижнів на конференції WWDC 2023. Ноутбук отримає чипсет M2 та, фактично, буде збільшеною версією 13-дюймової моделі, яка дебютувала під час торішньої WWDC.

Швидше за все, MacBook Air 15″ стане єдиним новим ноутбуком, який Apple представить наступного місяця. Пристрої з чипами M3 мають презентувати наприкінці цього або вже наступного року, а лінійку MacBook Pro оновлювали не так давно.

Марк Гурман підтверджує ці прогнози: “Частиною watchOS 10 будуть віджети, які стануть центральною частиною інтерфейсу. Цю стратегію Apple представить на WWDC у червні разом з iOS 17, macOS 14, 15-дюймовим MacBook Air і, звісно, довгоочікуваною гарнітурою змішаної реальності.”