Agatha Christie – Hercule Poirot The London Case: здається у «Голмса» від Frogwares з’явився конкурент

Шотландська студія Blazing Griffin та французький видавець Microids анонсували Agatha Christie – Hercule Poirot The London Case нову гру про пригоди великого детектива Еркюля Пуаро.

Насправді серія ігор Agatha Christie, у яких діють такі відомі персонажі британської письменниці як Еркюль Пуаро та міс Марпл, існує ще з 2005 року (серія Sherlock Holmes від Frogwares з 2002 р.) і налічує вже 10 ігрових детективів.

Студія Blazing Griffin розробляла останню з цих ігор, Agatha Christie: Hercule Poirot – The First Cases (2021), за яку отримала BAFTA Scotland’s Best Game Award 2022. Agatha Christie – Hercule Poirot The London Case є сиквелом цього проєкту і вона не заснована ні на якому конкретному романі Агати Крісті.

У новій грі нарешті з’явиться помічник та друг Пуаро капітан Артур Гастингс. Крім того, автори обіцяють цікаві детективні загадки, більш деталізований ігровий світ та повне озвучення.

Agatha Christie – Hercule Poirot The London Case виходить на Windows ПК (Steam, Epic Games Store), Nintendo Switch, PlayStation 4 /5 та Xbox One / Xbox Series X|S вже 29 серпня 2023 р.

Цікаво, що цього року вийде ще одна гра за творами Агати Крісті, чергова версія Agatha Christie – Murder on the Orient Express від Microids Studio Lyon / Microids.