Студія Hexworks та видавець CI Games презентували геймплейний трейлер похмурої фентезійної action/RPG Lords of the Fallen. До речі, гра втратила артикль The у назві й тепер називається так само, як і гра 2014 р. від CI Games.

У процесі розробки, який насправді тривав майже 9 років, Lords of the Fallen втратила цифру 2 у назві, тож тепер це не сиквел, а начебто ребут. Вперше про нову гру серії заговорили ще у грудні 2014 р. Розробкою тоді ще Lords of the Fallen 2 мала займатися сама CI Games, а реліз було заплановано на 2017 р. Але не сталося, й у 2018 р. розробку передали Defiant Studios, а потім у квітні 2020 р. Hexworks.

Судячи з геймплейного трейлеру Lords of the Fallen (2023), нас очікує черговий Soulslike. Серед особливостей гри: два паралельні світи живих та мертвих; швидка та складна система тактичного бою; магія; онлайн-кооп; 9 початкових класів героїв.

Реліз Lords of the Fallen (2023) заплановано на Windows ПК (Steam, Epic Games Store), PlayStation 5 та Xbox Series X/S на 13 жовтня 2023 р.