Компанія Volkswagen представляє новий «заряджений» автомобіль – хетчбек Volkswagen Polo GTI Edition 25 з лімітованої серії, яка буде нараховувати лише 2500 екземплярів. Проте кожен з них на вагу золота, адже ювілейний Volkswagen Polo GTI Edition 25 буквально зроблений за канонами справжніх «хот-хетчів»!

Наприклад, й так доволі примітна зовнішність Volkswagen Polo GTI у спецверсії додатково привертає увагу завдяки чорним 18-дюймовим колісним дискам, чорним дзеркалам та чорному даху автомобіля. Лише естетикою справа не завершилась: автомобіль Volkswagen Polo GTI Edition 25 отримав більш спортивну підвіску та зменшений на 15 мм кліренс – все для керованості. А для динаміки тут є 2-літровий 207-сильний бензиновий турбодвигун та 7-ступенева трансмісія DSG, які разом забезпечують 0-100 км/год за 6,5 секунд.

В салоні Volkswagen Polo GTI Edition 25 теж «тримає марку»: червоно-чорне шкіряне оздоблення сидінь, кермо з позначенням «25» та тематичні написи на порогах, мультимедійна система з 8-дюймовим дисплеєм вже включена у стандартну комплектацію автомобіля. До речі, як і матричні фари IQ.LIGHT, що також є підтвердженням високого статусу лімітованої моделі.

Старт продажів автомобіля Volkswagen Polo GTI Edition 25 заплановано на початок цього літа, вартість буде починатись від 35 тис. євро. А що ж ви хотіли: ексклюзивні лімітовані продукти – вони не з дешевих.