Оператор стільникового зв’язку Київстар повідомляє про оновлення лінійки тарифних планів передоплати LOVE UA. Заразом зі стандартним безлімітом в середині мережі Київстар, тарифні плани відтепер отримають більше хвилин для дзвінків на номери інших мереж, більший обсяг інтернет-трафіку та додаткові можливості.

Так, тарифи «LOVE UA Світло» та «LOVE UA Пісня» запропонують абонентам 150 та 250 хвилин дзвінків на інші мережі, а також 15 та 25 ГБ трафіку відповідно. Вартість таких тарифів становитиме 190 та 250 грн/4 тижні. В тарифі «LOVE UA Сила» абонент отримає вже 300 хвилин на дзвінки та 50 ГБ трафіку. Такий план обійдеться абоненту в 330 грн/4 тижні.

Заразом тарифи передбачають послугу «Мобільний інтернет у роумінгу у 27 країнах». «LOVE UA Світло» та «LOVE UA Пісня» мають по 5 ГБ в роумінгу, а «LOVE UA Сила» — 10 ГБ.

До тарифу «ВСЕ РАЗОМ Сила» входить схожий набір послуг на «LOVE UA Сила», але він також передбачає користування домашнім інтернетом (до 100 Мбіт/сек), платформи «Київстар ТБ», а також послуги «Роумінг як вдома». Його вартість становить 330 грн/міс.

Тарифи лінійки LOVE UA також передбачають додаткові можливості («Суперсили») на вибір користувача. Серед таких можна обрати: «Київстар ТБ»; допомогу Фонду «Повернись живим» (з кожної оплати тарифу 50 грн будуть перераховані на підтримку ЗСУ); домашній інтернет або збільшення його швидкості до 1 Гбіт/сек; додаткову SIM-карту для планшета чи другого смартфона; додаткові 100 хвилин на дзвінки на будь-які номери в Україні чи за кордоном.

Для підключення оновлених тарифів можна звернутися у фірмовий магазин «Київстар» або за номером 477*1, а також самостійно змінити його через застосунок «Мій Київстар» або на сайті компанії.