До кінця цього року приблизно 200 мільйонів автомобілів матимуть підтримку Android Auto, тож Google вирішила показати декілька нововведень, на які варто очікувати користувачам найближчим часом.

Зокрема, ви зможете підключатись до робочих зустрічей в Zoom, Microsoft Teams і Webex, перебуваючи за кермом. Звісно, на екран системи не буде виводитись відео ваших співрозмовників, тож ніщо вас не буде відволікати від дороги.

Система Android Auto отримала підтримку додатків Zoom, Teams і Webex

Якщо ви є власником автомобіля з вбудованою операційною системою від Google, то невдовзі зможете запускати YouTube на дисплеї мультимедійної системи. Під час руху застосунок не буде працювати, але ви зможете подивитись відео, поки чекаєте когось, припаркувавшись. Окрім того, з’являться і декілька ігор, наприклад Beach Buggy Racing 2, Solitaire FRVR і My Talking Tom Friends.

Система Android Auto отримала підтримку додатків Zoom, Teams і Webex

Корисним нововведенням є й поява швидких відповідей на повідомлення. Google Assistant буде пропонувати декілька варіантів, які можна надіслати одним тапом на екран. Ця функція доступна в Android Auto і скоро з’явиться на автомобілях з вбудованою системою Google. Також компанія зробила доступним застосунок Waze для автомобілів з вбудованою системою Google. А розробники відтепер можуть інтегрувати цифрову панель приладів до їх навігаційних додатків і отримувати доступ до таких даних, як запас ходу, рівень пального та швидкість руху.