Компанія Hyundai запускає оновлену версію одного зі своїх найменших автомобілів – це хетчбек В-класу Hyundai i20, що в актуальному поколінні був представлений кілька років тому. Тобто, йдеться про невеличкий плановий рестайл, що має підтримати зацікавленість покупців до існуючою моделі.

А тому – зміни прогнозовані та очікувані. Автомобіль Hyundai i20 отримав новий передній бампер з загостреними кутами та змінену решітку радіатора. Також хетчбек Hyundai i20 отримав нові варіанти 16- та 17-дюймових колісних дисків. Нарешті, додано нові кольори кузова – наприклад, ось такий яскравий «Lime».

До речі, схожі «лаймові» акценти можна знайти й в салоні новинки Hyundai i20: оздоблення сидінь виконано з зеленим прострочуванням, аналогічні вставки використано на ручках дверцят та дефлекторах вентиляції.

Крім того, автомобіль Hyundai i20 може запропонувати панель приладів з 4,2-дюймовим дисплеєм, порти підключення USB-C, бездротове оновлення мап навігації. Максимальні версії новинки Hyundai i20 навіть можуть похизуватись парою 10,25-дюймових дисплеїв та численними системами допомоги водію.

Наразі відомо, що оновлений Hyundai i20 буде запропонований з бензиновим 1-літровим турбодвигуном та 7-ступеневим «автоматом» або 6-ступеневою «механікою». Виробництво новинки розпочнеться у третьому кварталі 2023 року. Тобто, до мережі дилерських центрів оновлений автомобіль дістанеться наприкінці поточного року – напевно, вже як версія 2024 модельного року.