Monobank анонсував відкриття карток «єВідновлення» для державних виплат за ремонт житла, що постраждало через російську війну в Україні. Про це повідомив співзасновник фінустанови Олег Гороховський.

«Ми починаємо відкривати картки «єВідновлення» для отримання виплати від держави за ремонт житла, яке постраждало від рашкі. Від себе додали кешбек 5% на всі витрати з цієї картки. Він підключається автоматично під час першої витрати», – зазначив він.

Також Гороховський розповів про ще одну ініціативу для власників постраждалих домівок.

«А ще ми вирішили що просто кешбеку замало і тому 1 серпня ми випадково оберемо одного з клієнтів, які відкрили цю картку та отримали виплату від держави і подаруємо йому ДВОКІМНАТНУ КВАРТИРУ в тому українському місті, яке обере клієнт-переможець», – пояснив співзасновник банку.

Щоб скористатися послугою, у верхньому меню користувач має натиснути «Відкрити картку», а далі – вибрати картку «єВідновлення». Також відкрити її можна з повідомлення у виписці.

«Для того, щоб отримати виплату до 200 тисяч гривень та шанс виграти квартиру – треба бути власником або співвласником житла, яке було пошкоджене, відкрити картку Монобанку «єВідновлення» та подати заяву на виплату в Дії», – зауважив Гороховський.

Нагадаємо, що програма «єВідновлення» стартувала з 10 травня. В її межах українці, чиї домівки постраждали через війну, зможуть отримати компенсації на ремонт житла. Розмір допомоги – до 200 тис. грн.