Фінська студія Rockodile та німецьке видавництво Lesser Evil оголосили, що гра про операторів українських військових дронів Death From Above вийде у Дочасному доступі Steam вже 25 травня 2023 р.

Про Death From Above стало відомо у березні 2023 р., а наприкінці березня студія зібрала €26 548 на розробку гри під час вдалої Kickstarter-кампанії.

«Дочасний доступ – це ідеальна можливість для наших спонсорів та ширшої спільноти вперше спробувати Death From Above та вдарити по ватникам. Ми пишаємося тим, що підтримуємо український народ у захисті від російського імперіалізму» – сказав генеральний директор Lesser Evil Хендрік Лессер.

Нагадаємо, Death From Above – це аркадний симулятор «Мавіка» у якому гравці зможуть скидати вибухонебезпечні «сюрпризи» на росіян та їхню техніку. Серед місій: знищення штабів та танків окупантів, нейтралізація радіовеж, знаходження вкрадених орками пральних машин.

Після релізу гри автори збираються перераховувати 30% прибутку на адресу фонду «Повернись живим» та ініціативи «Армія дронів». Після того, як вартість розробки буде покрита, ці відрахування зростуть до 70%.

Додавайте Death From Above до Списку бажаного. Запланована вартість гри – €9,99/$9,99, скоріш за все для України вона буде меншою.