Впевнений, ви вже втомилися від однакових безликих смартфонів, які тільки й відрізняються, хіба що, блоком камер. Інша справа – невмируща класика від Nokia з фізичною клавіатурою, FM-радіо та легендарною змійкою. І якщо ви думали, що таких нових телефонів уже й не знайти, не поспішайте сумувати – Nokia Mobile анонсувала модель Nokia 106, яка здатна подарувати вам відчуття ностальгії.

Nokia 106 – це 2G-телефон з акумулятором, якого вистачає на 12 годин розмов або ж на 22 дні роботи у режимі очікування. В пам’ять телефона можна записувати до 2000 контактів та зберігати до 500 SMS. Заряджається телефон за допомогою не менш олдскульного microUSB.

Nokia 106 (2023) - нарешті новий телефон з Micro SD, FM-радіо та змійкою

FM-радіо працює як з гарнітурою, так і без неї, тож можна в будь-який момент дізнатись місцеві новини чи послухати музику. Хоча з останнім допомагає й карта microSD, для якої передбачено слот в Nokia 106. На ній можна зберігати до 8000 улюблених треків. Відтворюються вони за допомогою вбудованого MP3-плеєра. Також, щоб не нудьгувати, користувачам пропонується гра Snake.

Nokia 106 (2023) - нарешті новий телефон з Micro SD, FM-радіо та змійкою

Nokia 106 можна придбати в одному з трьох кольорів: червоному, бірюзовому й чорному. Вартість новинки поки що не уточнюють, але можна припустити, що вона буде вельми конкурентною.

Nokia 106 (2023) - нарешті новий телефон з Micro SD, FM-радіо та змійкою

Окрім того, Nokia Mobile представила телефони Nokia 105 і Nokia 110. Перший є трохи простішою моделлю, адже не має слоту для Micro SD і змійки. А ось другий, навпаки, додатково пропонує задню QVGA-камеру.