Автомобілі Mercedes AMG GT43 та Mercedes AMG GT53 у виконання 4-Door Coupe отримали порцію оновлень. Найголовніші зміни цих 6-циліндрових моделей стосуються «обличчя»: новий передній бампер та великі повітрозбірники віднині виконані у стилістиці 8-циліндрових моделей. Інші зміни стосуються задньої частини автомобілів Mercedes AMG GT, де з’явився дифузор нової форми.

Додатковий пакет V8 Styling Package передбачає навіть більш агресивний дизайн: з величезною решіткою радіатора та чорною глянцевою вставкою знизу – наче в автомобілів лінійки AMG Black Series. Хоча й не передбачає збільшення потужності: у двох випадках використовується 6-циліндровий 3-літровий бензиновий турбодвигун, але в «43-й» моделі він видає 367 к.с., а версія «53» пропонує 435 к.с.

Також пропонуються пакети з назвами Chrome, Carbon, Aerodynamic, які додають відповідні акценти – хромовані деталі, покриття карбоном, аеродинамічні накладки. Водночас варіанти колісних дисків або оздоблення салоні, що зазвичай оновлюються в схожих випадках, наразі для Mercedes AMG GT43 та Mercedes AMG GT53 залишились без змін.

Проте зміни в салоні все ж таки є. До переліку стандартної комплектації додано панорамний скляний дах та бездротова зарядка на другому ряду сидінь. Також використовується оновлена система MBUX, що отримала покращену графіку та пропонує специфічний AMG-дизайн меню.

Старт продажів оновлених Mercedes AMG GT43 та Mercedes AMG GT53 відбудеться вже незабаром.